O nama

Gospodin Ivan M. Ilić osnovao je našu tvrtku 1949.g. Od samoga početka orijentirao ju je prema selekciji proizvoda po kvaliteti. Nadalje, 60-ih godina započinje sa organizacijama međunarodnih tečajeva koje su vodili vrhunski specijalisti.
Rođen je u Hrvatskoj no životni put i profesionalno usavršavanje odvelo ga je u Italiju gdje je osnovao i obitelj. Nakon njegove smrti 18.03.2002. naša je primarna obveza i želja nastaviti njegovim putem kroz stomatološki svijet punim entuzijazma i zabave.
Njegov odlazak nije odlazak u pravom smislu jer njegov duh, snaga i osmjeh žive duboko u našim bićima.

Sjedište “Ilić” u Milanu, Ulica Umbria 19/a prostire se na 2000m² uredskog, izložbenog te edukativnog prostora koji obuhvaća centar za tečajeve sa 16 zubarskih vježbaonica i kongresnom salom od 100 mjesta.
Osim sjedišta u Milanu tvrtka “Ilić” ima svoju podružnicu u Rimu, te 2005.godine otvara se tvrtka u Hrvatskoj. Nakon Opatije sjedište tvrtke seli se u veće i novouređene prostore u Istri-Raša. Kroz godine rada profilirali smo se na hrvatskom tržištu kao tvrtka sa novim, inovativnim, specifičnim i kvalitetnim proizvodima koje naši kupci redovito prepoznaju. Naš je cilj biti Vama na raspolaganju, prepoznavati Vaše potrebe te izabirati za Vas isključivo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode vodeći se izvrsnošću i tehnologijom.